top of page

BØGER

Ironisk nok begyndte min skrivekarriere tidligt, på trods af min dybdegående ordblindhed. Allerede i 6.-7. klasse skrev jeg mine første noveller. Siden da har jeg udforsket forskellige genrer, lige fra noveller og digte til teater og film. For mig er evnen til at fortælle historier og udfordringen med stavning to separate discipliner.

 

Der ligger en simpel, men alligevel dyb, indre drivkraft bag min passion for skrivning; det er en måde for mig at forstå og fortolke verden på. Selv i perioder, hvor jeg overvejede at vælge en anden sti, må jeg indrømme, at historiefortælling er en uadskillelig del af mit væsen – både i medgang og modgang.

 

Min bog inviterer læserne på en fængslende rejse, der balancerer mellem personlig udvikling, mørk krimi og romantisk følsomhed. Jeg håber, at den vil underholde, samtidig med at den inspirerer til selvrefleksion og tilbyder en ny perspektivering af virkeligheden.

Blinde Øjne

Efter en tragisk ulykke mister kriminalbetjenten David alt: sin mobilitet, sin stolthed og meningen med livet.

Som tidligere chefefterforsker i jagten på seriemordere er han nu lænket til en kørestol, mens hans elskede Laura ser hjælpeløst til.

Med et nyt mord bliver David modvilligt trukket tilbage ind i skyggerne, denne gang side om side med den unge kriminalbetjent, Karen.

Med hver ny ledetråd bliver grænserne for retfærdighed og kærlighed tåget, og snart står David overfor sit livs dilemma.

BLINDE ØJNE er en skæbnesvanger krimithriller, hvor intet er, som det synes, og hvor hjertets dunkende rytme danner bagtæppet for en medrivende kærligheds-historie.

Du kan købe bogen BLINDE ØJNE hos din lokale bog-handel eller online her:

BOI.png
SAXO.png

TRAILER FOR LYDBOGEN

Anmeldelser

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ 

“BLINDE ØJNE er ikke kun en virkelig intens og medrivende krlmi, men også en smuk fortælling om den dybe kærlighed, vi alle håber på at møde. Og så giver den virkelig food for thought. Man får lejlighed til at spejle sig selv i bogens dilemmaer og spørge sig selv: Hvad ville JEG have gjort? Hvor langt ville JEG gå? En virkelig god og interessant fortælling!” Line, Mofibo

“Det er en fantastisk thriller. Jeg ved ikke hvad jeg havde gjort i den situation. Bogen er utrolig spændende, og meget svær at lægge fra sig. Den kunne godt lægge op til en toer, så det håber jeg virkelig bare at der kommer. Den er godt skrevet, og ret nem at læse syntes jeg. Fantastisk bog.” Thea Sørensen, Booklover

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
“En god og spændende krimi, med fremragende plotudvikling og karakterdybde. Sjældent har jeg læst en bog med så levende sproglige billeder og hvor så meget bliver formidlet mellem linjerne og gennem hentydninger. Et fremragende eksempel på, at en krimi både kan være fængslende og samtidig et litterært værk. Selvom den er kort, bør den ikke læses for hurtigt. Jeg læser normalt ikke en bog to gange, men gør dig selv den tjeneste at starte forfra igen, lige så snart du har læst det sidste punktum 🤯.” Michael, Saxo

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ 

“Helt anderledes end alle andre krimier jeg før har hørt. Men hold da op!! Håber der kommer flere bøger fra ham 🫣” Pernille, Mofibo

bottom of page